Uvjeti korištenja

Trenutno se nalazite na našoj web stranici: www.optikafokus.hr. Za vrijeme korištenja web stranice primjenjuju se navedeni uvjeti korištenja. Optika Fokus smatra da su korisnici web stranice u svakom trenutku u potpunosti  upoznati s uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Web stranicama Optika Fokus smatra i sve pridružene stranice ko ji pripadaju domeni optikafokus.hr.

Optika Fokus zadržava pravo da u bilo kojem trenutku izmjeni Uvjete korištenja bez obaveze prethodne najave, te neće biti odgovorna ni za kakve posljedice proizašle iz takvih promjena. Korištenjem web stranice www.optikafokus.hr pristajete na uvjete korištenja, pravila o privatnosti i pravila o kolačićima.

Svrha web stranice na domeni optikafokus.hr  je prezentacija usluga tvrtke Optike Fokus.

Optika Fokus se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice.

Optika Fokus nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja Internet stranice, no ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice.

Optika Fokus ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama.
Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe.
Dopušteno je stavljati poveznicu web stranice www.optikafokus.hr ili njenog sastavnog dijela na druge stranice.

Podaci o proizvodima i uslugama, te bilo koje druge objavljene informacije na web stranicama www.optikafokus.hr smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog objavljivanja, međutim, Optika Fokus i web stranica www.optikafokus.hr ne jamče za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojeg od podataka pohranjenih na ovim web stranicama.

Autorska prava

Optika Fokus d.o.o. polaže autorska prava na vlastite sadržaje (tekstovi, slike, vizualne i audio materijale, baze podataka, programerski kod) na web stranici www.optikafokus.hr. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice smatra se kršenjem autorskih prava bez dozvole vlasnika (Optika Fokus d.o.o.).

Ukoliko smatrate da jeOptika Fokus povrijedila vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaj uklonjen onog trenutka nakon što je ustanovljeno istinitost sadržaja žalbe. U slučaju nenamjerne pogreške, Optika Fokust se iskreno ispričava oštećenoj strani za počinjenu grešku.